FULLTIME – PA & Nanny Uitvoerend in de Privésferen

Voor een ondernemend Nederlands gezin met 2 schoolgaande kinderen van 13 & 15 jaar oud zoeken wij een Fulltime Nanny & Uitvoerend Persoonlijk Assistent voor minimaal 1 jaar. Het gezin reist tussen de woningen in Nederland, Zwitserland en Gran Canaria, als Nanny & PA reis je met regelmaat mee. Het gaat om een gecombineerde functie waarbij je assisteert in de persoonlijke sferen van het gezin en met name helpt bij de zorg voor de kinderen.

Wij zoeken voor deze functie een ervaren nanny. De familie houdt van duidelijkheid en beleefdheid. Daarnaast is het belangrijk dat je actief en energiek bent om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Het is een pré als je kunt koken. Vloeiend Engels sprekend is een must. Het is fijn als je affiniteit hebt met dieren, want gezin heeft honden en paarden. Daarnaast is het van belang dat je een rijbewijs hebt, aangezien je de kinderen en ouders ook chauffeurt.

Je wordt het vaste aanspreekpunt voor de kinderen en voor de ouders, zorgt dat alles soepel verloopt in en om het huis en let op wat de kinderen nodig hebben. Het gaat om een zeer ondernemend gezin dat met grote regelmaat reist. Het gezin woont in Hierden, bij Zwolle. Maar heeft dus ook twee andere woningen in Zwitserland en Gran Canaria. Bij de reizen ga je mee en begeleid je de kinderen, of ga je mee als assistent van de ouders en voer je taken uit in opdracht van de ouders. Het is erg belangrijk dat je flexibel bent, aangezien de exacte oppastijden en dagen met regelmaat wijzigen.

Je ontvangt een goed, marktconform salaris voor deze job en je start idealiter per januari. Je werkt bij het gezin in huis, dus de assistent taken en nanny taken lopen naast elkaar. Het gezin is in het bezit van eigen vliegtuigen dus flexibiliteit is een belangrijke vereiste. Indien gewenst is er ook een woning beschikbaar voor de geschikte kandidaat in de buurt van het huis van het gezin. Je werkt in deze functie samen met de Managing Personal Assistants en andere teamleden rondom het gezin.

Meer weten over deze vacature? Via: https://24nannies.nl/jobs/prive-pa-nanny-uitvoerend-in-de-privesferen/