FULLTIME – Private Personal Assistant & Nanny – Amsterdam Zuid

Omschrijving:

Voor een Nederlands / internationaal gezin in Amsterdam met 2 kinderen van 5 en 6 jaar oud zoeken wij een Fulltime Nanny & Uitvoerend Persoonlijk Assistent voor minimaal 1 jaar. Het gaat om een gecombineerde functie waarbij je assisteert in de persoonlijke sferen van het gezin en met name helpt bij de zorg voor de kinderen. Dit doe je in samenwerking met de Managing Personal Assistant en het team van vaste nannies die jou ondersteunen. Wij zoeken voor deze functie een ervaren nanny met een rijbewijs en rij-ervaring en bij voorkeur een relevante studie of assisterende achtergrond. Daarnaast is het belangrijk dat je actief en energiek bent om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Het is een pré als je kunt koken. Het gezin heeft 2 honden. 
Je wordt het vaste aanspreekpunt voor de kinderen en voor de ouders, zorgt dat alles soepel verloopt in en om het huis en let op wat de kinderen nodig hebben. 

Het gaat om een zeer ondernemend gezin dat met grote regelmaat reist. Het gezin woont in Amsterdam Zuid. Bij de reizen ga je mee en begeleid je de kinderen. Er zal gedurende de reizen ook een tweede Nanny / Personal Assistent aanwezig zijn. Deze reizen vallen vrijwel altijd in de internationale schoolvakanties en op feestdagen. Het is erg belangrijk dat je flexibel bent, aangezien de exacte oppastijden en dagen met enige regelmaat kunnen wijzigen. Ook is het mogelijk om af een toe een werkdag te wisselen met een andere Personal Assistant of Nanny. 

Je ontvangt een goed, marktconform salaris voor deze job en je start idealiter per januari. De mogelijkheid bestaat om op de lange termijn door te groeien tot Managing Personal Assistant. Je werkt bij het gezin in huis, dus de assistent taken en nanny taken lopen naast elkaar. 

Meer informatie via: https://24nannies.nl/jobs/fulltime-nanny-private-personal-assistant-vacature/