FULL: Ibiza Campo – April t/m Sept 2019

24AROUND VACATURE – IBIZA CAMPO

Wij bieden een werk- en woonplek voor twee personen bij een prachtig vakantieverblijf op Ibiza van een Nederlandse familie.

Werkgever

Je woont op de campo in St. Llorenc, Ibiza bij een familie met drie jonge kinderen. De campo bestaat uit meerdere accommodaties die worden verhuurd en een zwembad. Naast de verhuur heeft de familie twee eigen bedrijven waaronder de showroom/winkel genaamd Ibiza Interiors. De inrichting van de accommodaties is door Ibiza Interiors verzorgd en zijn ingericht om aankopen uit te doen.

Periode in overleg

Start: Uiterlijk begin april 2019
Eind: Minimaal eind september 2019

Optioneel: eerder starten of later weg – OF – hele jaar

Taken

Check-ins & check-outs. Schoonmaker nalopen op verbeterpunten en de ruimtes bekijken alvorens een check-in. Schoonmaak van de vertrekken wordt verzorgd door een schoonmaker, hierbij is alleen schoonmaakhulp vereist in geval van ‘nood’.

Zorgen voor een soepel verloop van de verhuur door de grote tuin van de campo netjes te onderhouden, op en neer rijden voor onderhoud en door waar mogelijk alles rondom de verschillende vertrekken netjes en opgeruimd te houden, soms bedden verschonen en wasjes draaien wanneer er kamer wissels zijn. De familie zorgt zelf voor het boekingsschema. Ontbijt aan de gasten niet aangeboden.

Contact onderhouden met gasten over aankopen die zij willen doen uit het interieur en snel schakelen met de familie bij interesse. Daarnaast oppassen op de drie kinderen van de familie in de overige uren. Daar buiten heb je dus heel veel vrije tijd op het eiland!

Het profiel

  • Zeer flexibel
  • Horeca minded
  • Affiniteit met behoud van natuur en leven in de natuur
  • Assertief, verzorgend
  • Gek op kinderen & oppaservaring
  • In bezit van rijbewijs en veel rijervaring

Uren & Vergoeding

  • 5 dagen per week, 3 a 4 uur per dag (flexibel), meestal 10:00-14:00
  • Vergoeding: inwoning, auto & benzine (onder werktijd), buiten werktijd mag je de auto voor eigen gebruik meenemen. Taken buiten deze 4 uur om worden betaald.
  • Accommodatie: privevertrek/caravan met eigen keukentje op het terrein bij het zwembad met waanzinnig uitzicht & een zwembadhuisje met badkamer/toilet. Optioneel te huur: wonen in de luxe boomhut op het terrein incl. douche en keuken.
  • Er is ruimte voor het aanbieden van boodschappen doen, chauffeuren of oppassen aan de gasten om daarmee een inkomen te genereren.

Contact

Mail met CV en motivatie naar info@24around.com.