Maison Alauzet, Zuid-Frankrijk – Mei, Juni, Juli, Augustus

24AROUND VACATURE – MAISON ALAUZET

 

Wij bieden een werk- en woonplek voor één of twee personen bij een paradijselijk recreatieverblijf in Alauzet, Zuid-Frankrijk van een Nederlands stel midden in de natuur, gelegen aan het Castelnau de Mandailles meer.
http://www.maisonalauzet.com

 

Werkgever

Je woont en werkt te midden van 5 prachtige accommodaties op het terrein van Maison Alauzet, samen met de twee eigenaren. Het terrein bevat 5 luxe accommodaties gebouwd van natuurlijke materialen in een bohemian stijl, welke worden verhuurd met daarbij een yogaruimte, sauna en een hot tub, aan het water midden in het bos. Bij Maison Alauzet worden retreats georganiseerd en accommodaties verhuurd. Er wordt op het terrein gekookt voor alle gasten. Tijdens de retreats worden ook programma’s met vasten aangeboden  (zeer gezonde catering & soepen, sappen + watervasten).

 

Periode in overleg

1e of 2e week juni – minimaal augustus 2019

Optioneel: langer blijven, eventueel het winterseizoen helpen draaien.

 

Taken in ruil voor kost en inwoning

Check-ins, check-outs van de gasten. Schoonmaken en netjes houden van alle huisjes en het terrein aan het einde van de verhuur op flexibele tijden. Helpen bij het mogelijk maken van alle yoga-, meditatie- natuur- & wateractiviteiten en zorg van een soepel verloop van het programma gedurende de retreats. Helpen in de keuken bij het bereiden van de gezonde gerechten voor alle gasten & groepen. Evt: Social media hulp. Hieromheen ben je vrij en kan je uitstapjes maken naar het strand, omliggende dorpjes of bv. Barcelona.

 

Profiel

  • Open, actieve & flexibele houding. Assertief & verzorgend
  • Affiniteit met behoud van natuur en leven in de natuur
  • Gek op gezond koken en een gezonde levensstijl

 

Pre’s

  • Auto (aanrader: meer flexibiliteit en mogelijkheid tot uitjes naar strand, Barcelona, dorpjes)
  • Open staan voor spiritualiteit & persoonlijke ontwikkeling, voeding, natuur, energetische processen, Yoga, Shamanisme, Vision Quest, vastenperiode in de natuur, alleen buiten leven, connectie met jezelf. Eventueel deelnemen aan de retreats

 

Uren & Vergoeding

  • Gemiddeld 4 uur per dag, 5 dagen in de week. Flexibele uren. Altijd 2 vrije dagen
  • Vergoeding: Kost, inwoning, benzinekosten, tevens voor heen- en terugreis naar Alauzet
  • Taken buiten deze 5 uur om worden betaald
  • Accommodatie: Houten chalet, badkamer, douche, 2 bedden, keukenblok
  • Eventueel ook als stageplek te benaderen

 

Optionele betaalde extra taken

Mocht je de (gezonde, retreat) catering mee kunnen oppakken en verzorgen of Yogales, massages, kookcursus, oppassen voor kinderen, of andere aanvullende diensten kunnen bieden, dan bieden de eigenaren een loon of kan je voor de aangeboden diensten samen een prijsafspraak maken.

 

Contact

Mail met CV en motivatie naar info@24around.com.